Testar Skinboostern - Juvederm Volite

alia-serban-juvederm-volite-medshape

Idag har det gått fem veckor sedan jag flyttade tillbaka till Sverige från Los Angeles. Det tar sin lilla tid att landa, men jag stormtrivs redan här i Stockholm. En sak som dock inte riktigt stormtrivs lika bra här i Sverige, är min hud, som har tagit stryk av av den abrupta klimatförändringen. Jag är SÅ TORR! Kände att inga krämer riktigt hjälpte, så jag kollade upp om det fanns något man kunde göra som gick ner mer på djupet med just fukt, och hittade en behandling som heter Volite från Juvederm. Min väninna Lisa, på MedShape skönhets klinik i Kristianstad fick göra behandlingen på mig förra veckan när jag var i skåne. Själva behandlingen går ut på att man med hjälp av en supertunn nål går ner i läderhuden, precis under epidermis. Produkten sprutas in i en sned vinkel för att säkerställa en jämn spridning av produkten i huden. Ganska snabbt och smärtfritt!

FAKTA: Vad är Juvederm Volite?

Volite är en injicerbar lättflytande hyaluronsyra för att korrigera hudens kvalitet, det vill säga öka hudens återfuktning och elasticitet. Det är alltså ingen filler som är till för att skapa volym, utan för att förbättra ärr, föryngrar rynkor ger huden spänst och fukt. Lisa förklarade att det tar ca 10-14 dagar att se fullt resultat. Det räcker med 1-2 behandlingar beroende på utgångsläget, och resultatet ska hålla ca 6 månader. Redan nu, en vecka efter min behandling ser jag en superfin skillnad. Huden är långt ifrån lika torr och jag har liksom en ny spänst och ett glow! Kan varmt rekommendera denna behandling om du är ute efter en boost, särskilt såhär års! 

Ni kan läsa mer om Juvederm Volite här.

alia-serban-juvederm-volite-medshape
alia-serban-juvaderm-volite-medshape
alia-serban-juvaderm-volite-medshape

Volite Skinbooster //

Min hud känns mer återfuktad och spänstig efter behandligen

alia-serban-juvederm-volite-medshape

Stort tack till MedShape gänget i Kristanstad!